Wednesday, September 11, 2013

Homestay kami kini masuk operasi tahun kedua

Alhamdullilah kini kami sudah di tahun kedua operasi kami. Dulu waktu mula2 beroperasi dengan hanya satu HS (homestay) shj, tapi kini atas sokongan anda semua kami sudah beroperasi dgn 4 buah HS. Terbaru beroperasi di Benut, Pontian bersebelahan dgn yg yg mula2 dibuka. Sambutan amat menggalakkan terutama di hujung minggu dan cuti2 am serta cuti sekolah. Terima kasih sekali lagi atas sokongan anda semua.


Banyak komen dan cadangan yg kami terima. Insyaallah kami akan perhalusi semuanya dan membuat penambahbaikan agar penginapan anda akan lebih selesa di masa akan datang. Juga utk memudahkan urusan booking, kami telah membuka akaun utk anda membuat pembayaran deposit mahupun penuh mengikut keperluan penginapan anda. Anda boleh ke bahagian akhir coretan ini utk butiran lengkap akaun tersebut. Kami berharap ini akan memudahkan urusan anda. Kami juga sedang merancang pelbagai perubahan utk kemudahan anda. Insyaallah kami akan berikan butiran lengkap bila ia sudah pasti.

Sehingga bertemu lagi di coretan akan datang. Semoga hari ini dan hari2 mendatang anda senantiasa ceria dan gembira bersama keluarga tersayang.

Andi Fauzi
fb.com/homestaytawakkal
fb.com/andienacollection
fb.com/andienacookies
hp 017-779 7900

Bank akaun:
BSN
01007-41-00001081-3
Bachok @ A Yusoff

No comments:

Post a Comment