Wednesday, October 19, 2011

Gambar homestay di Taman Banang Height


Assalamualaikum,

Kepada semua yang berminat utk menginap di Homestay Tawakkal, kami ada gambar-gambar di lokasi homestay yang ANDA boleh lihat utk rujukan. Ini merupakan gambar terkini yg kami ambil bagi memudahkan ANDA utk membuat penilaian dan seterusnya boleh hubungi kami utk tempahan.

1) Lokasi:
31A, Jln Banang Height, Taman Banang Height. Sesuai utk kapasiti 20 org max pada satu-satu masa. Ruang parkir yg luas utk kereta mahupun bas.


2) Ruang tamu
Ruang yg sesuai utk bersantai atau menonton TV bersama KELUARGA.


3) Ruang makan
Dengan menyediakan meja makan utk kemudahan ANDA dan peti sejuk utk meletakkan barang keperluan ANDA, ANDA pasti suka dan selesa menginap di homestay kami.


4) Bilik tidur 1
3 katil single utk merehatkan badan setelah menghabiskan masa bersama keluarga TERSAYANG. Kipas memberikan ANDA peluang utk menyejukkan badan dan menghirup udara segar setelah sehari suntuk berada di dalam kenderaan atau di ruang terbuka.5) Bilik tidur 2
1 katil berkembar & 1 katil single di sediakan di bilik ini. Aircond pasti SEJUK. Meja solek utk kemudahan ANDA mengemas diri. 6) Ruang dapur
Jika ANDA SEKELUARGA menikmati makanan, pastikan bekas dan tangan di basuh di ruang ini.
7) Luas
Dengan ruang yg cukup luas, ANDA pasti SELESA di homestay kami. Jangan berlengah lagi utk membuat tempahan ANDA. No comments:

Post a Comment